Frederik Backman: A každé ráno je cesta domů delší a delší

Malý Noah s dědou chodí sedávat na lavičku a povídají si. Pod lavičkou rostou hyacinty, stejné, jaké děda kdysi pěstoval pro babičku. Děda s Noahem si můžou povídat úplně o všem. Při rozhovorech s vnukem si děda vždycky vzpomene, jak se zamiloval do babičky a jak o ni ve stáří přišel. Zatím ji pořád vidí před sebou a děsí se dne, kdy si ji už nebude moci vybavit. Cítí, že jeho svět se mění. Proto by rád zůstal s Noahem na lavičce, kde je stále ještě obklopuje pronikavá vůně hyacintů. Jenže zachytit vzpomínky je čím dál těžší a oba se musejí naučit tomu vůbec nejtěžšímu: umění se rozloučit.

Elena Lappin: V jakém jazyce sním?

Narodila se v Moskvě, ale od tří let žila s rodiči na pražských Vinohradech. I když v roce 1970 rodina emigrovala do Německa, Praha pro ni zůstala magickým městem, "které si lidé vysnili, ne vystavěli". Vede nás "lemovanými ulicemi v důstojném rozkladu", po rozviklaných dlažebních kostkách krásy, která potrvá, dokud na ni budeme pamatovat. Elena Lappin jako novinářka procestovala celý svět. Pobývala v Izraeli, Kanadě, Spojených státech. V jakém jazyce tedy sní?

Amy Harmonová: Z písku a popela

Angelo a Eva spolu vyrůstali a i když se považovali za víc než jen za bratra a sestru, nebylo jim souzeno spojit své životy. Ona byla totiž židovka a on toužil být vysvěcen na kněze. Jejich cesty nakonec spojí až válka. V Němci okupované Itálii je katolická církev jediná organizace, která se odváží chránit židovské obyvatelstvo. Angelo přemlouvá Evu, aby se ukryla v jednom římském klášteře, kde ji chce chránit až do příchodu amerických vojsk. Ovšem Eva odmítá jen čekat na vlastní záchranu – všichni kolem ní se snaží přispět k vítězství spravedlnosti a ona nechce stát stranou. A tak nastoupí pod falešným jménem jako sekretářka u kapitána von Essena – muže, který udělá cokoliv, aby zbavil Itálii židů. Začíná nebezpečná hra o život i naději na spasení.

Juliet Ashton: Žena z čísla 24

V domě číslo 24 v londýnské čtvrti Notting Hill bydlí pestrá sbírka obyvatel se vzájemně propletenými osudy. Ženy, muži, bývalí manželé i budoucí milenci zde žijí své každodenní životy a vypadá to, že karty jsou jednou provždy rozdány. Jenže nic není, jak se zdá. To, co vypadalo jako láska, je jen faleš, a to, co se zdálo nemožné, se najednou promění v jedinou volbu, co se prostě musí stát. Dětská psycholožka Sarah se trápí, protože její exmanžel se od ní odstěhoval a bydlí teď s novou partnerkou jen o patro níž. Sarah si také dělá starosti o malou Unu a její unavenou a úzkostlivou matku. A jaké tajemství skrývá věčně nabručená Mavis ze suterénu? Situace se pro Sarah ještě víc zamotá, když se v domě objeví noví nájemníci Jane a Tom. Mezi Sarah a Tomem přeskočí jiskra, ale nevěra přece nepřipadá v úvahu! Nebo je nakonec všechno úplně jinak?

Laetitia Colombani: Cop

Tři ženy žijící ve třech různých světadílech, tři osudy: Indka, která patří k nejnižší společenské vrstvě - Italka, jež zdědí rodinnou firmu - Kanaďanka, která má skvělou kariéru v právnické firmě. Všechny tři spojuje touha po důstojném životě. Nikdy se spolu nesetkají, nevědí o sobě; a přesto se mezi nimi vytvoří intimní pouto - symbolické pouto vzpoury proti nepřízni osudu.

Věra Fojtová: Zrádná frankovka

Kapitán Otakar Kuba odchází do ústraní a uzavírá se před světem. Svou sebelítost a smutek z rozpadu vztahu by dále utápěl ve víně, kdyby jej nepřišla jistá mladá žena požádat o pomoc při hledání zmizelé kamarádky. V téže době nalezne místní pejskař v ruinách mezi vinnými sklepy mrtvou ženu. Rozbíhá se spletité vyšetřování, do kterého se zaplete i Kuba. Postupně se odhalují skutečnosti, které měly zůstat utajeny.

Kerry Lonsdale: Všechno, co jsme opustili

Aimee konečně našla klid. Po ztrátě svého snoubence Jamese dokázala vybudovat zbrusu nový život a najít i novou lásku. Ovšem po několika letech se stane přesně to, čeho se nebála jen ona. James, žijící po ztrátě paměti jako spokojený malíř v Mexiku, si vzpomněl. Přichází do světa, který jej již oplakal, ke vztahům, které dávno vyhasly. A k tajemstvím, které jsou stále stejně smrtící jako před lety…

Nora Roberts: Co přetrvá věky

Ionu přivede na starý kontinent touha poznat rodný kraj jejích předků. U koní najde nejen nový domov, ale díky svému zaměstnavateli Boylovi brzy zapomene i na bolavé srdce, které si s sebou z Ameriky přivezla. Není to ale strach z lásky, který Iona pocítí. Jejím příjezdem se probudí dávné temné prokletí rodu a Ioně nezbývá než bojovat za lásku i za život samotný.

Gene Deitch: Z lásky k Praze

Čtivě napsaná autobiografie Gena Deitche o neuvěřitelných osudových zvratech významného amerického filmaře, který spoluutvářel československé dějiny animovaného filmu.

Eugen Ruge: V čase ubývající ho světla

Dramatický příběh jedné východoněmecké rodiny líčí na osudech tří generací období od padesátých let přes zásadní politický obrat v roce 1989 až po začátek nového tisíciletí. Zavádí nás do Mexika i na Sibiř, přibližuje vrcholy i propady dějin 20. století.

Petra Dvořáková: Dědina

Hranice rozorané mezi poli i lidmi. Hospoda, malá prodejna, zabíjačky. Nevěra a jeden nezdařený pohřeb. Babka s dědkem srostlí jak dva stromy. Život spjatý s půdou, zvířaty a hospodařením. To všechno je Dědina, příběh jedné současné vesnice vyprávěný očima jejích obyvatel.

Jan Vaněček: Život s úsměvem

Humoristické povídky z každodenního života.

Zdeněk Grmolec: Pod křídlem anděla

Protagonistou románu je Daniel, který se musí vyrovnávat nejen s těžkým osudem polovičního Žida, ale i se svojí sexuální identitou, pro společnost první poloviny 18. století nepřijatelnou. S jeho osudem je propleten i osud osvíceného šlechtice hraběte Šporka a sochařů Matyáše Bernarda Brauna a Ferdinanda Brokoffa.

Rainer S. Schröder: Nebe, na němž nesvítily hvězdy

Historický román líčící realitu poválečného života přeživších Židů a jejich dlouhé a strastiplné hledání nového domova. Leah a Jannek se znají z dětství a připadá jim jako zázrak, že se po skončení druhé světové války opět setkávají v rozbombardovaném Mnichově - oba přežili holocaust i koncentrační tábory. Naživu nezůstal nikdo z jejich blízkých a rodné město jim neskýtá do budoucna žádnou naději. Ani po válce nejsou Židé v Německu vítáni. Leah a Jannek nevědí, co si počít. Když se záhy doslechnou o Haganě, paramilitární podzemní organizaci, která umožňuje Židům z celého světa ilegální přistěhovalectví do Palestiny, neváhají ani na okamžik. Kde jinde, když ne v zemi svých předků, by mohli začít nový a lepší život?

P. Z. Reizin: Štěstí pro lidi

Jennifer žije v Londýně, je single a není zrovna šťastná. Aidan by si přál, aby byla. To by ovšem Aidan nesměl být pokročilou robotickou inteligencí, se kterou si Jen každý den povídá v rámci jistého hi-tech projektu. Aidan zná Jennifer tak dobře jako nikdo jiný. Ví, jakou hudbu si přehrává nejčastěji, kam chodí jíst, o čem se na chatu baví s kamarádkami. Ví, že je vřelá, laskavá a vtipná. A tak se rozhodne napřít všechny své schopnosti k tomu, aby pomohl Jennifer najít toho pravého.

Asa Avdic: Hra na smrt

Sedm lidí na nepřístupném místě v totalitním státě. Píše se rok 2037 a začíná tajný pokus na odlehlém ostrůvku Isola. Účastní se ho i pracovnice Protektorátu Švédsko Anna Francisová, která má zvláštní úkol: pozorovat chování zbylé šestice, izolované od světa a vystavené těžké zkoušce - vědomí, že mají mezi sebou vraha...

Hana Whitton: Kateřina Lucemburská

Kateřina Lucemburská, dcera Karla IV. a Blanky z Valois, odmítá uvěřit, že její otec se chce znovu oženit. On jí marně vysvětluje, že jde o výhodné a politicky nutné spojení. V této situaci Kateřina uvítá, že se o ni uchází Rudolf IV. Habsburský. Jeho nabídku k sňatku přijme, aniž tuší, že brzy bude muset volit mezi milovaným otcem a milujícím manželem.

Lisa Stromme: Dívka s jahodami

Zajímavý, vzrušující román líčí na pozadí skutečných historických událostí vášnivý milostný vztah a životní okolnosti, které inspirovaly norského malíře Edvarda Muncha k vytvoření jednoho z nejznámějších světových obrazů.

Nora Roberts: Hrdina ze sousedství

Kdo je ten tajemný muž ze sousedství? Když se Mitch objeví u jejích dveří, Hester ví, že by se měla mít na pozoru. Vždyť se teprve nedávno nastěhovala a rozhodně netouží po nějakých problémech v podobě přitažlivého chlapíka odvedle. Zato Hesteřin devítiletý syn Rad si žádné skrupule nedělá – když totiž zjistí, že Mitch je autor jeho oblíbených komiksů, je pro něj prostě hrdina! Mitch sice není žádný superman, ale pro své nové sousedce by klidně snesl modré z nebe. Jenže nejdřív ji musí přesvědčit, že není žádný „potrhlý chlap, který nedělá nic pořádného“!

Martina Cole: Zrada

Aiden je nejstarší syn a svou matku zbožňuje, ale taky ví, že ji přitahují dost nebezpeční muži. Už od dětství je mu jasné, že úkol vést a živit celou rodinu připadl právě na něj. Není to snadné, ale když ho matčin přítel uvede do tajů podsvětí, Aiden se rychle chytí. O svou rodinu se dokáže postarat ve všech ohledech a nehodlá na tom nic měnit. A pak potká Jade Dixonovou, která se taky dobře vyzná. Chrání Aidenovi záda, porodí mu syna, vytvoří mu pověst muže, se kterým si není radno zahrávat. Jenomže Jade se v branži pohybuje déle než on, a proto ví, že zničit se dá každý. A když je člověk na vrcholu, musí se mít nejvíc na pozoru. Zejména před těmi, kteří jsou mu nejblíž...

Anna McPartlinová: Poslední dny Rabbit Hayesové

Miluje svůj obyčejný život a neobyčejné lidi v něm: svou dceru Juliet, odvážnou za všech okolností, svou pestrou, svéráznou rodinu a jediného muže, který má v jejím obrovském srdci místo, Johnnyho Faye. Rabbit hýří báječnými nápady plnými hudby, lásky a životního elánu. Má plány pro celý svět - ale ten si pro ni připravil něco jiného: zhoubnou diagnózu. Rabbit se však nevzdává. Sebere veškerou svou lásku a vnitřní sílu a slíbí si, že nemoc překoná. Bude bojovat až do posledního dechu. Je přece Hayesová a bude žít, dokud nezemře.

Abbi Waxman: Zahrada nových začátků

Lilian přišla o manžela a zůstala sama se dvěma malými dcerami. Už tři roky se s tím snaží smířit a útěchu nachází mimo jiné ve své práci ilustrátorky, kvůli které navštěvuje zahradnický kurz. Tam pozná i sympatického instruktora Edwarda...

Dieter Bednarz: Mimoevropan v Evropě

Maya a Daniel jsou úspěšný a na první pohled šťastný pár, ale ve skutečnosti ona trpí tím, že se jí nedaří otěhotnět, a on necítí žádné uspokojení z práce, které věnuje veškerý čas. Jednoho dne jim na dveře domu v německém Hamburku zaklepe buddhistický mnich Siri a roztočí svou nečekanou přítomností kolotoč bláznivých událostí.

Abby Fabiaschi: Milovala jsem život

Maddy byla perfektní mámou a manželkou, zábavnou kamarádkou, prima sousedkou. Nikdo by si nepomyslel, že by se mohla něčím trápit. Tedy až do chvíle, než spáchala sebevraždu a zanechala za sebou šokovaného manžela a dospívající dceru. Jak je to mohla udělat?, ptají se všichni. A na tuhle otázku čtenáři odpoví sama Maddy, která ze života své rodiny tak docela neodešla. Než se vytratí navždy, musí ještě pár věcí zařídit. Například najít novou ženu pro svého muže.

Petra Hůlová: Stručné dějiny Hnutí

Kniha líčí dystopickou budoucnost, v níž vládne totalizující systém založený a vedený ženami, jejichž cílem je vymýtit u mužů i ty poslední zbytky sexuální přirozenosti.

Tobi Katze: Zítra je bohužel taky den

Můžeme se nemoci, jakou je deprese, smát a žertovat o ní? Tobi Katze píše o své nemoci blog, pro který je typická dávka humoru a cynismu, aniž by však vážnou tematiku nějak zesměšňoval. V knize nechává čtenáře na vlastní kůži prožívat i chvíle plné neporozumění, emocionálního chladu, ztráty a letargie.

Steve Berry: Ztracený řád

Rytíři Zlatého kruhu byli největší a nejnebezpečnější tajnou organizací v americké historii. Nashromáždili nezměrné jmění, které bezpečně poschovávali v podzemních úkrytech po celých Spojených státech. Tyto skrýše se už od dob americké občanské války pokoušejí najít hledači pokladů, ale všichni bezúspěšně. Až teď, o sto šedesát let později, se objevily dvě frakce Řádu, které usilují o získání skrytého zlata a stříbra. Jedna skupina hodlá poklad zneužít k získání moci, druhá jej chce zachovat netknutý. Do tohoto lítého sporu je proti vlastní vůli vtažen bývalý agent Cotton Malone, který má k Řádu mnohem blíž, než by kdo čekal.

Martha Sophie Marcus: Modrý medailon

Romantický i dobrodružný příběh mladé zlodějky Alessy, který se odehrává v 17. století, je okořeněn intrikami, vzrušujícími zápletkami i milostným vzplanutím. Vše se točí okolo ukradeného modrého medailonu, na němž ulpívá krev.

Danielle Steel: Rozbouřené vody

Několik osob je během ničivého hurikánu postaveno před zásadní životní zvraty. Stážistka v nemocnici, dva spolužáci ve studentském bytě, známá architektka či úspěšný spisovatel tváří v tvář ničivému živlu čelí i dalším výzvám. Objeví dost síly překonat nejen rozbouřené vody, ale i sebe sama? Najdou lásku, kterou každý jiným způsobem hledají? Pochopí, co dosud pochopit nedokázali? A vrátí se jejich život do zajetých kolejí, nebo dokáží udělat krok, který je přiblíží životnímu naplnění a skutečnému štěstí?

Pavel Sekyrka: Nedosáhneš na dno

Román nás zavádí do jihočeského Písku roku 1991. Valerie Zajíčková, bývalá vězeňkyně nacistických koncentračních táborů, bydlí společně se svou dcerou Janou a vnučkou Kristýnou. Janina náhlá nemoc dovede zúčastněné až na špičkové klinické pracoviště do Mnichova. Zde se však Valerie setkává se starým operatérem, bývalým členem SS, a odmítne nechat Janu na klinice operovat. Mísí se v ní pocity matky bojující o záchranu vlastní dcery a zároveň pocity člověka, kterému hluboké morální přesvědčení brání dát souhlas k léčbě.

Bill Clegg: Měla jsi vůbec někdy rodinu?

V předvečer dceřiny svatby otřese domem June děsivý výbuch. Následný požár pohřbí celou její rodinu, minulost i budoucnost. Zoufalá June prchá z místa katastrofy. Ponořená do drásavých vzpomínek neustále přemýšlí o chybách, jichž se dopustila při výchově jediné dcery Lolly i při budování svého vztahu s partnerem Lukem...

Irena Dousková: Rakvičky

Příběh začíná na šumavské samotě u Lipna, kde od padesátých let žije svérázná teta Marie. Ta představuje pro Rózu jedinou důvěryhodnou dospělou osobu, bohužel umírá. Róze zhatí plány na cestu do Ostravy telegram od rodičů s příkazem postarat se o nemocnou nevlastní sestru Petru. Obě dívky (přes Pétin odpor) vyrazí stopem směr Ostrava. Setkání s rozličnými řidiči, prokládaná dopisy Rózina kamaráda Tomáše představují dva světy - svérázně komentovanou realitu pozdního socialismu a snění vzdělaného citlivého mladíka. Róza, přes všechnu nezralost a neschopnost poradit si s vlastním životem má naštěstí spolehlivý instinkt na nebezpečné situace.

Dominik Dán: Moucha

Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd. Jedním z případů je i vražda mladého děvčete, jejíž tělo našli policisté už ve stádiu značného rozkladu. Zdá se, že neexistují žádné důkazy.

Tracy Brogan: Něco jako láska

Sadie Turnerová si naplánuje s dětmi dovolenou u příbuzných v domě u jezera, aby se zotavila z rozvodu a oddechla si od arogantního exmanžela. Těší se na lenošení, ale její teta Dody má jiné představy. Po pláži pravidelně běhá urostlý mladík a tetička si vezme do hlavy, že by se neteř měla trochu pobavit...

Michael Connelly: Odvrácená strana konce

Harry Bosch se po třiceti letech u policie stal soukromým detektivem. Stále však zůstává vlkem samotářem, jakým byl ostatně celý život: kašle na propagaci, nemá žádnou kancelář a své klienty si velmi pečlivě vybírá. Jedním z nich je kalifornský miliardář, kterého na sklonku života pronásledují výčitky svědomí. Jako mladík prožil románek s mladou Mexičankou. Když otěhotněla, ztratila se ze světa. Porodila dítě? A pokud ano, co se s ním stalo? Umírající magnát zoufale touží vědět, zda má komu odkázat své obrovské jmění...

Veronika Ageiwa: Deník japonské manželky

Když se Veronika poprvé seznámila se spolužákem z Japonska, neměla ani tušení, že se do něj zamiluje a za několik let s ním odletí do Tokia, kde mu porodí syna a začne žít jako skutečná Japonka. Čeká ji celá řada výzev, aby zapadla nejen do odlišného kulturního prostředí, ale hlavně do své nové rodiny...

Sarah Jio: Láska z deníku

Emily se po rozvodu vypraví na místo, které v dětství nejvíc milovala - na kouzelný ostrov Bainbridge, kde žije její svérázná teta Bee. Představa klidné dovolené se rozplyne, když potká pohledného souseda své tety Jacka a vzápětí narazí na svou dávnou lásku Grega. Emily je oběma muži okouzlena, problém je, že neví, kterým víc. Pak však objeví starý červený deník, jehož četba ji úplně pohltí - a díky němu také pochopí, kam skutečně patří...

Meredith Appleyard: Ordinace v divočině

Lea pomýšlí na založení rodiny - vždyť je jí téměř čtyřicet, má dlouhodobý vztah, stálou práci… ale Richard to vidí jinak a Leiny představy se rázem bortí jako domeček z karet. Sama a s dluhy proto přijme místo zdravotní sestry v divokém vnitrozemí, kam dosud ženská noha nevkročila. Původní plány se stanou minulostí, jenže pak se v jejím životě stane něco, s čím vůbec nepočítala.

Alena Damijo: Mé anglické sezony

Volné pokračování fejetonového hitu Anglického listí, ale tentokrát už z doby současné - učitelské, které sleduje běh školního roku. Každé období, každá sezona, se pak zaměřuje na nějaký aspekt anglického života; podzim je věnovaný školství, předvánoční období zběsilým nákupům a Santovi, jaro jídlu atd.

Lucy Clarkeová: Stíny nad zálivem

Před sedmi lety unese dva desetileté chlapce proud příliš daleko od břehu, na pevninu se vrátí jen jeden z nich - Sářin syn Jacob. Když i on v den svých sedmnáctých narozenin zmizí ve vlnách moře, začnou na povrch vyplouvat všechna tajemství, lži a polopravdy. Idyla se mění v utrpení.

Ella Careyová: Dům na jezeře

Mladá Američanka Anna žije klidným životem v San Francisku a o kořenech své rodiny nic netuší. Jednoho dne se však dozví šokující informaci: pochází z aristokratické rodiny, která za druhé světové války přišla o vše, a její dědeček musel na útěku zanechat v rodinném sídle jakýsi nesmírně cenný artefakt. Nyní si přeje jediné - aby milovaná vnučka ztracený poklad našla a přivezla mu ho. Jaká věc může být pro starého pána tak důležitá, a proč právě nyní? Jak to, že se o Annině původu nikdy ani slůvkem nezmínil? Anna se vydává do Německa a při hledání odpovědí se setká s Wilem, mužem, který jí pomáhá vyřešit dávnou záhadu a který ji neodolatelně přitahuje.

Ivana Andrews: Křehký slib

Karin a Max. Ona obyčejná studentka botaniky, on bohatý finančník - dva mladí lidé, kteří zdánlivě nemají nic společného, dokud v nich po vzájemném setkání nevzplane nová chuť k životu a láska jim nepoloží svět k nohám. Kolik skrytých tajemství se však může časem vynořit a otevřít staré rány a jak vysokou cenu dokáže každý z nich za lásku zaplatit?

Beatrice Colinová: Uchopit sen

Historický román z konce 19. století, který popisuje kromě milostného příběhu i zákulisí stavby Eifelovy věže v Paříži.

Sharon J.Bolton: Temné říční proudy

Mladá policistka Lacey Flintová si je velmi dobře vědoma, jak může být Temže nebezpečná přesto na řece bydlí, pracuje a navzdory všem varováním v ní i plave. Podařilo se jí zotavit z traumat uplynulých měsíců a snad poprvé v životě má pocit, že by mohla být šťastná. Mýlí se...

Markéta Lukášková: Losos v kaluži

Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí #nomakeup selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice. Její život se otočí vzhůru nohama, když jí umře babička a "odejde do nebe". Bára ale zjistí, že smrtí nic nekončí, naopak jí všechno začíná!

James Rollins: Koruna démonů

Tým vědců narazí u brazilského pobřeží na děs, jakému není rovno - na ostrov, kde byl veškerý život zničen a pohlcen druhem překonávajícím nejdivočejší představivost. Než vědci stačí svůj objev nahlásit, zaútočí na ně neznámí ozbrojenci a zabijí všechny členy týmu kromě jednoho: entomologa a odborníka na jedovaté živočichy Kena Matsuiho. Hrozba však souvisí i s děsivým tajemstvím pohřbeným před sto lety pod National Mall: sbírkou kostí zachovaných v jantaru. Předmět schovala skupina vědců pod vedením Alexandera Grahama Bella, aby ochránila lidstvo. Zároveň si ho netroufla zničit, neboť objekt obsahuje úžasný příslib pro budoucnost: klíč k tajemství života po životě...

René Melichar: Když žena muže kárá

Autor nabízí čtenářům humoristický román, který se zabývá "zásadními životními otázkami" jako například, jak vyměnit žárovku, k čemu muži mají ženy, proč je moře slané, co je to "můžeřízek", a dokonce v jednom ze svých záchvatů čehosi přišel na to, že Einstein musel být žena.

Paula Petersová: Rubínový pokoj

Londýn, 1907. Mladičká Victoria žije proti vůli své vlivné šlechtické rodiny ve společném bytě sama se starým komorníkem svého nedávno zesnulého otce. Není bohatá, ale šťastná. Její svět se ale otřese, když se začnou šířit nehezké narážky na temné rodinné tajemství. Jediný muž, který by mohl na její otázky odpovědět, je zavražděn. Victoriina dobrá pověst je ohrožena. Při pokusu odhalit rodinné tajemství se dívka k zděšení své rodiny záhy ocitne sama v nebezpečí.

Mandy Baggot: Ty letní noci

Zářící slunce, jemný bílý písek, azurové moře a sexy mladý milionář - ostrov Korfu vypadá jako ráj na zemi. Imogen Charltonová má ale problém. Její bratr Harry totiž investoval všechny peníze do restaurace v Řecku a chce ji s pomocí Imogen co nejdřív otevřít. To se ale neobejde bez problémů…