V sobotu 2. března proběhla pravidelná valná hromada mnichovohradišťského fotbalového klubu.

Na začátku vedení klubu přivítalo hosty, kterými byli Tomáš Ježek, předseda Okresního fotbalového svazu Mladá Boleslav, a místostarosta města Mnichovo Hradiště Ondřej Lochman.

Na základě žádosti člena výkonného výboru MSK Aleše Janatky o jeho uvolnění z funkce proběhla následně volba nového člena výkonného výboru. Jednohlasně do něj byl zvolen Kryštof Razák, člen klubu a bývalý hráč v mládežnických kategoriích, nyní vedoucí A mužstva. Celý klub by touto cestou chtěl velice poděkovat Alešovi za jeho odvedenou práci pro klub. 

Předseda Ondřej Knobloch dále seznámil zúčastněné se zprávou o činnosti klubu v roce 2023, poté byl předložen návrh plánu činnosti na rok 2024. Vedení rovněž informovalo o podpisu smlouvy o výpůjčce pozemků s městem Mnichovo Hradiště pod hřištěm č. 2.

Valná hromada dále pověřila předsedu, aby zastupoval klub na valné hromadě Středočeského krajského fotbalového svazu 3. dubna 2024 v Praze. 

Následně místopředseda klubu Milan Kvintus podal informaci o hospodaření v roce 2023. Valná hormada schválila jak hospodaření klubu 

v roce 2023, tak plánovaný rozpočet na rok 2024. „Chtěli bychom tímto velice poděkovat městu Mnichovo Hradiště za opravdu zásadní podporu činnosti klubu, která byla pro rok 2024 navýšena,“ zmínil předseda Ondřej Knobloch.

Trenéři jednotlivých kategorií zhodnotili uplynulý fotbalový rok a vedení klubu opět ocenilo na základě návrhů trenérů vždy dva nejlepší hráče každého týmu za rok 2023. Ocenění v jednotlivých kategoriích si převzali následující hráči: Josef Kolomazník, Otta Konvička (mladší přípravka), Filip Štand, Štěpán Kučera (starší přípravka), Štěpán Štafl, Štěpán Langr (mladší žáci), Adam Pešán, Matěj Šumera (starší žáci), Jaroslav Horák a Adam Stand (dorost).

Na závěr valná hromada MSK schválila závěrečná usnesení. 

Ondřej Knobloch,
Mnichovohradišťský SK