Jivina, 9.9.2007

III. česká liga žen, skupina "B"

V prvním zápase soutěže proti favorizovanému SK Kačice, nedávnému účastníkovi II. ligy, naše holky překvapivě dlouho vedly brankou Báry Němečkové. Ta už v 8´šikovně dorazila do sítě střelu kapitánky Linkové. Po vyrovnaném prvním poločase Kačice v druhé půlce znatelně přidaly a vyrovnání bylo na spadnutí. Brankářka Janča Ritschelová ale měla svůj velký den a několikrát nás skvěle podržela. Gólu hlavou po rohu v 75´však již zabránit nemohla.

Po čtyřech letech jsme tedy s ženskou jedenáctkou SK Kačice sehráli důstojnou partii. V roce 2003, v našem premiérovém utkání, jsme neměli proti jejich zkušeným hráčkám žádnou šanci a prohráli 0:10, což si pamatovalo sedm děvčat z naší dnešní sestavy. Remízu tak považujeme za velký úspěch a holkám jistě dodá potřebné sebevědomí.

DFK Mnichovo Hradiště - SK Kačice 1:1 (1:0)
rozhodčí Skála, 40 diváků

Sestava domácích:
Ritschelová - Koudelková, Dlasková, Babáková (Sedláčková M.), Heltová - Herinková (Sedláčková I.), Folprechtová, Křepelková, Linková (C) - Kovrzková, Němečková

K příštímu zápasu jedeme v sobotu 15.9.2007 do Říčan u Prahy, kde se utkáme v 10:15 s týmem FK Říčany. Doma pak hrajeme v neděli 23.9.2007 s Baníkem Mořina.