Možná jste ho léta potkávali jako kluka na ulici a ani Vás nenapadlo, co z něj jednou vyroste. Úspěšný mladý filmový, činoherní a muzikálový herec a zpěvák Tomáš Vaněk má kořeny v Jívině a do školy chodil v Mnichově Hradišti a Mladé Boleslavi. Na pražské DAMU se následně blýskl především v rolích v klasických ruských hrách a tento svůj herecký křest okořenil účastí v semináři slavného ruského herce Olega Tabakova. Poté, co ho široká veřejnost zaregistrovala v teenagerovském filmu Gympl a dalších snímcích režiséra Tomáše Vorla (Vejška) či Milana Cieslara (Láska je láska), se objevil také v seriálu TV Prima Svatby v Benátkách.

Jeho doménou jsou ale především muzikály. A právě o tom Vás chce přesvědčit při koncertu, kde, kromě vlastního repertoáru, zazní v první řadě melodie z muzikálů Antoinetta, Rent či Fantom opery, v nichž vystupuje na pražských muzikálových scénách. Na koncert do Mnichova Hradiště ho jako hosté přijedou podpořit jeho profesní i osobní přátelé, muzikáloví herci Roman Tomeš (Mauglí, Pomáda, Touha, Tajemství) a Monika Sommerová (Fantom opery, Petr a Lucie).

Koncert Tomáše Vaňka nejen s melodiemi z muzikálů, pátek 6. května, 19.30 hod., Městské divadlo Mn. Hradiště, Předprodej vstupenek (340 / 300 Kč) v Klubu, nebo v síti Ticketportal.

Plakát s pozvánkou