V infocentru, které je součástí KLUBu a od loňského roku sdílí i přímo jeho kancelář, seženete od poloviny dubna vstupenky nejen na vlastní akce KLUBu, ale i do mnoha dalších kulturních stánků v okolí – třeba do mladoboleslavského Domu kultury, jabloneckého a libereckého divadla, nebo do amfiteátru na Valečově či Sedmihorkách.

Valečov je vidět od posledního hradišťského domu, a přesto se občas shánění vstupenek na letní hradní koncerty v předprodeji podobal pro nezasvěcené dobrodružné hře. Mladá Boleslav je 14 kilometrů. Dost málo na běžný nákup, dost hodně na to, pokud tam nepracujete a chcete se tam jen občas vydat za kulturou. Kvůli jedné kulturní akci jste tam obvykle museli dvakrát – nejprve pro vstupenku a až podruhé do hlediště. Tak s tím je teď naštěstí konec. Vstupenky na uvedená místa pořídíte v pohodlí ve Vašem městě, přímo uprostřed náměstí.

Jaké jsou aktuální kulturní trháky za branami Mnichova Hradiště, na něž obdržíte komfortně vstupenky v mnichovohradišťském íčku? Vybrali jsme jich pro Vás na ukázku deset, zcela odlišných žánrů a od různých pořadatelů: Ve čtvrtek 12. května vystoupí v libereckém Experimentálním studiu francouzská šansoniérka Charline. V libereckém divadle F. X. Šaldy se třeba ve středu 18. května hraje Verdiho opera Aida, kterou v pátek 20. května vystřídá muzikál My Fair Lady. Mladoboleslavský Sbor českých bratří rozezní ve čtvrtek 19. května svojí kytarou virtuóz Lubomír Brabec. Tamtéž vystoupí v úterý 7. června Hradišťan Jury Pavlici. V pondělí 23. května rozjedou svalnatí Bad Boys v Domě kultury divokou Ladies Night. Na koho se nedostaly v říjnu lístky v hradišťském divadle, může zajít na divadelní hit Caveman, který tak vtipně glosuje problémy soužití zcela jinak uvažujících mužů a žen, do Městského divadla v Jablonci.  Na hudebním festivalu Maloskalská noc si můžete v neděli 5. června poslechnout kapely Slza, Xindl X či Marka Ztraceného. Sezóna na Valečově vypukne letos již v pátek 10. června koncertem Věry Špinarové. Ve středu 15. června oslaví v přírodním areálu v Sedmihorkách britská kapela Smokie padesát let na scéně. Pozor, žádný revival, originál! I na tenhle koncert zakoupíte lístky v mnichovohradišťském infocentru.

Infocentrum Mnichovo Hradiště je otevřeno každý pracovní den od 9 do 17 hodin s hodinovou polední pauzou v čase 12 – 13 hod. V létě, od června do srpna, je sice pondělí zavíracím dnem, zato ale bude otevřeno i o sobotách i nedělích.