Sezónu hradišťského divadla zakončí KLUB jako jeho provozovatel opravdovým trhákem: V sobotu 17. června od 19 hodin tu Simona Stašová, zcela jistě nejpopulárnější česká divadelní herečka současnosti, sehraje divácky velmi vyhledávanou komedii Vím, že víš, že vím. Čekejte pořádně temperamentní manželskou smršť. Partnerem Stašové je tu Michal Dlouhý. Beznadějně nabité divadlo může nabídnout ještě poslední čtyři přístavky.

Komedií Vím, že víš, že vím se završí první ročník divadelní přehlídky Jaro hereckých osobností. V jejím rámci odměnilo publikum dlouhým potleskem vstoje nejprve 16. května svěžího pětaosmdesátníka Stanislava Zindulku.

Iva Janžurová pak 1. června oblékla na jevišti mnichovohradišťského divadla kostým věhlasné francouzské divadelní hvězdy Sarah Bernhardt. Tenhle scénář o umělkyni a ženě bilancující svůj profesní i soukromý život si sama přihrála, protože jí mluvil z duše a našla v něm spoustu poloh a pocitů, jež zná z vlastní zkušenosti. Z inscenace sálalo profesní i lidské souznění s jejím jevištním partnerem, o mnoho let mladším Igorem Orozovičem. Režírovala Alice Nellis.

Zapište si do svých diářů, že máte již v únoru poptávat abonentku na příští ročník přehlídky. Pokud vše dopadne podle plánů Klubu, těšit se můžete na Bolka Polívku, Milana Lasicu, Pavlu Tomicovou a Milana Kňažka.