Talentovaný zpěvák Ondřej Ruml, kterého znáte z pražských muzikálů či ze 3. řady televizní show Tvoje tvář má známý hlas, vystoupí v rámci svého turné Na hubu již ve čtvrtek 23. listopadu od 19 hodin v městském divadle v Mnichově Hradišti.

Ruml se pohybuje na vlnách mnoha žánrů. Jádrem jeho hradišťského koncertu budou jeho vlastní popové písně, ale i několik hitů světového popu - zčásti i takové, jaké jste mohli v jeho interpretaci slyšet i v oblíbeného televizní show Tvoje tvář má známý hlas. V Hradišti si Ondřej vystřihne třeba i songy od populárního Stinga. Dojde i na hudební připomínku spolupráce s autorskou dvojicí Hapka - Horáček. Pouze projekt Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha, s nímž bodoval u kritiků, zůstane během onoho hradišťského koncertního večera stranou.

Ale buďme konkrétnější: Z autorského alba Na hubu, které dalo celému koncertu název, zazní songy Zimbaye nebo Nebe. Z evergreenů světového popu čekejte třeba dobrou náladu rozsévající, bezstarostný superhit Rumlova oblíbence Bobbyho Mc Ferrina Don´t Worry, Be Happy, nebo Stingovy písně Englishman In New York či Rise And Fall. Posluchači uslyší i člověčinou a poezií nabité texty písní Havrani na sněhu, či Spát ve dne, zpívat po nocích, jež jsou plodem Rumlovy spolupráce na autorských, nejen muzikálových projektech tvůrčí dvojice Hapka  - Horáček.

Tím nejoriginálnějším prvkem koncertu bude malá věcička do kapsy, zvaná looper. Tenhle výplod techniky je schopen fixovat různě modulovanou melodii a nahradit pak originálním způsobem celou kapelu. Interpret se za jeho pomoci bude snažit předat emoce a vůbec náladu písně i beze slov.

Hradišťský koncert je součástí Rumlova podzimního turné. Vstupenky za 299 Kč pořídíte v kanceláři Klubu / infocentra.