! POZOR - POSLEDNÍ MOŽNOST ZAKOUPIT ZVÝHODNĚNÉ ABONENTKY !
Informace k dispozici na telefonu 607 015 300 a na e-mailu divadlo@klubmh.cz.

Jaro hereckých osobností 2018 - 3 představení, 3 příběhy, 3 zážitky

Zahajovat bude Milan Kňažko hrou Shylock, za kterou získal v roce 2016 cenu Thálie. Ve hře řeší, že obava z nenávistného chování nám zabraňuje říkat čím dál tím více věcí nahlas. Můžeme si z některých věcí dělat legraci, aniž by to někdo bral vážně? Kde leží hranice mezi politickou korektností a omezováním svobody slova? Nad tím se pan Kňažko bude zamýšlet 15. května jako herec Jon, kterému je odepřeno hrát roli žida Shylocka, jelikož je podle některých moc antisemitská. Jako příklad pro posouzení dokonce zahraje několik scén v osudné roli, včetně „krvelačné“ scény s librou masa.

V dalším představení s názvem Sex pro pokročilé se představí duo Karel Roden a Jana Krausová. Manželé Jindřich a Alice jsou spolu v manželství už krásných 25 let, ale čtvrtstoletí bohužel udělalo na jejich intimním životě svoje. A tak se rozhodnou pro zoufalý krok: s příručkou, podle níž je hra pojmenovaná, se na víkend zavřou v hotelovém pokoji, a pokusí se vykřesat jiskru vášně. Zda se jim to podaří se přijďte přesvědčit 6. června do divadla.

Jaro hereckých osobností se uzavře 19. června, do divadla zavítá Pavla Tomicová, coby rázná koulařka Milena. Ve hře Koule budeme sledovat její život na vrcholu kariéry, i na sklonku života, v domu seniorů. Jak se vypořádá s tím, že se jí všichni neustále ptají na jedno - doping řízený tehdejším státním režimem? Ne náhodou je příběh podobný životnímu osudu známé české koulařky Heleny Fibingerové, která se snažila zamezit vysílání této původně rozhlasové hry. Nutno podotknout, že díky tomu byla hra o to vyhledávanější.

Všechny tři hry začínají v 19 hodin.

Cena zvýhodněného abonmá je 1 300 Kč.

Brožura jara hereckých osobností ke stažení ZDE!

Přeprodej na jednotlivá představení začíná vždy měsíc před představením, cena za jednotlivou vstupenku činí 550 Kč.

Pro více informací volejte na tel. 607 015 300, pište na divadlo@klubmh.cz nebo navštivte osobně kancelář KLUBu.

Jaro hereckých osobností 2018