INFORMACE K TANEČNÍM KURZŮM 2018

Vážení tanečníci a rodiče,
taneční kurzy začnou 15. září a my bychom Vás rádi informovali o několika změnách. Tou hlavní, o které Vás chceme informovat je, že došlo ke změně tanečních lektorů. Novými tanečními mistry se stanou Mgr. Ilona Šulcová a Marian Šulc, jako pomoc při ukázkách bude navíc vždy přítomen ještě jeden taneční asistent. Oba mistři jsou členové Svazu učitelů tance ČR, kvalifikovanými vysokoškolskými pedagogy, držiteli mezinárodních licencí tanečních porotců a p. Marian je členem mezinárodního prezídia světové organizace WADF (World Artistic Dance Federation). Noví taneční mistři mimo jiné působí v taneční a pohybové škole ILMA v Turnově, která je profesionálním členem Svazu učitelů tance ČR, aktivním členem České Taneční Organizace a České Asociace Tance. Škola se pyšní mnoha tituly mistrů světa a Evropy.
Dále pro Vás máme milé překvapení týkající se prostor. Je nám dobře známo, že sál v prostorách KLUBu Mn. Hradiště není dost velký, a tak jsme připravili malou změnu. Taneční tuto sezónu neproběhnou pouze na sále KLUBu, ale i na sále ZŠ Studentská, kde je dost velké místo pro obě skupiny dohromady. Prodloužené a věneček se uskuteční na sále KD Pěnčín a doprava tanečníků autobusem na místo bude poskytnuta ZDARMA. Těšit se navíc můžete na jednu ,,disco“ lekci jako bonus a překvapení na věnečku.
Věříme, že změna povede ke spokojenosti všech a letošní taneční v Mnichově Hradišti budou nezapomenutelné jak pro tanečníky, tak i jejich rodinné příslušníky.

Za KLUB Mn. Hradiště s.r.o. Dominik Malý a Barbora Balejová

Vyjádření ke stažení ZDE.