Divadelní společnost Háta patří v Mnichově Hradišti k divácky nejoblíbenějším souborům. Její nejnovější komedii Hvězdné manýry s Lukášem Vaculíkem, Adélou Gondíkovou či Martinem Zounarem v hlavních rolích zařadil Klub do programu městského divadla na pondělí 30. října od 19 hodin. Hrajeme ji mimo abonentní cyklus tak, aby si jí mohlo užít co největší množství příležitostných návštěvníků divadla.

Komedie zábavné od prvního do posledního okamžiku a herecká jména dobře známá z filmu a především televizních obrazovek – to jsou hlavní devizy pražského divadla Háta. Děj je přitom vždy křišťálově srozumitelný a točí se kolem jednoduché zápletky: V případě komedie Hvězdné manýry budou pro jedno pomyslné představení angažovány dvě hvězdné umělkyně, které se k smrti nenávidí a zároveň přivádějí své okolí k šílenství svými neskutečnými móresy celebrit. Lukáš Vaculík v roli ředitele hotelu bude mít co dělat, aby se podařilo zabránit alespoň nejhoršímu skandálu, který hrozí, pokud se ty dvě nafrněné rádobyumělkyně potkají tváří v tvář.

Tu nejnamyšlenější superhvězdu alternují v komedii Hvězdné manýry Mahulena Bočanová, Adéla Gondíková a Kamila Špráchalová. Všechny tři alternace jsou silné a hvězdné a divák milující překvapení se do poslední chvíle může těšit, na kterou z právě jmenovaných hereček zrovna připadne služba v den hradišťského zájezdu. Protivnou protivnicí bude jedné ze zmíněných dam Vlasta Žehrová nebo samotná principálka Háty Olga Želenská. V komedii, rozechvívající bránice diváků až k slzám smíchu, se diváci zcela jistě setkají dále s Martinem Zounarem či Filipem Tomsou, kteří nejsou ve svých úlohách alternováni jinými herci. Dámskou část ansámblu doplní ještě třeba Ivana Andrlová nebo Veronika Jeníková.

Jak již bylo zmíněno, toto představení se hraje mimo předplatné. Pokud si tak pořídíte vstupenky včas, máte šanci usednout v předních řadách.