Stejně jako loni, tak i během letošních prázdnin se dočkáme sportovního příměstského tábora s názvem Kemp vítězů za jehož založením stojí úspěšní čeští atleti Denisa Helceletová (dříve Rosolová) a Adam Sebastian Helcelet.

Projekt pod patronátem českých olympioniků se zaměřuje na děti ze základních škol, které pod vedením zkušených trenérů zažijí týden plný pohybu, rozvoje mentálních schopností a zdravého životního stylu.

Kromě toho, že účastníci Kempu vítězů tráví každý den sportem, zejména zaměřeným na atletické základy, hry a pohybové dovednosti, dočkají se také návštěvy olympijského sportovce, se kterým si budou moci zatrénovat, vyslechnout jeho rady a zeptat se na cokoliv, co je od profesionálního sportovce může zajímat.

Organizátoři si zakládají na individuálním přístupu k dětem, a proto je kapacita omezena pouze 40 místy. Pokud chcete vaše dítě svěřit do rukou profesionálních trenérů a olympioniků, máte už nyní možnost registrace na webových stránkách www.kempvitezu.cz, kde také naleznete všechny důležité informace. Můžete také kontaktovat přímo organizátory na e-mailu 

 

 

 

Kemp vítězů Mnichovo Hradiště

I. turnus 7. - 11. srpna 2023, každý den od 8:00 do 16:30, pro děti od 1. třídy ZŠ do 15 let
II. turnus 21. - 25. srpna 2023, každý den od 8:00 do 16:30, pro děti od 1. třídy ZŠ do 15 let

Registrace a info k I. turnusu 7. - 11. srpna 2023.
Registrace a info k II. turnusu 21. - 25. srpna 2023.