Dopis adresovaný všem předplatitelům městského divadla

Vážené dámy, vážení pánové,

letošní rok nepřeje asi žádnému odvětví podnikání, mimo farmacii. Ani v kultuře na tom nejsme lépe a celý rok zápasíme s přesuny a bohužel na podzim již i s rušením pořadů. Rekordmanem je zajisté divadelní představení Velká zebra aneb Jak že se to jmenujete?, které bylo 5x přesunuto až jsme byli nuceni pořad zrušit. Zakoupené jednotlivé vstupenky se vrací v Městském informačním centru na Masarykově náměstí a vy, co máte abonentku, obdržíte poukaz na zakoupení jiného představení či koncertu v roce 2021 a 2022. Budeme velmi rádi, když poukaz využijete a přijdete k nám do divadla.

Co se týká pořadů, které se přesouvají či ruší, sledujte pravidelně aktualizovanou stránku https://www.mnhradiste.cz/zivot-ve-meste/kultura/klub/kultura-aktualne.

Děkuji vám jménem svým a jménem všech zaměstnanců KLUBu za podporu. Velmi nás těší zájem o kulturu i v této nelehké době a věřte nám, že jen co to bude možné, tak Vám nabídneme náhradní termíny přesunutých představení/koncertů a uvedeme i další nabídku skvělých umělců, které k nám do Hradiště chceme pozvat.
 

Přejeme vám krásné Vánoce prožité s těmi nejbližšími a šťastné vykročení do roku nového.


Za kulturní organizaci města

Dominik Malý
jednatel společnosti KLUB Mn. Hradiště s.r.o.
Tel.: 735 225 225
E-mail: dominik.maly@klubmh.cz


Dopis v originále ke stažení ZDE!