Sluníčko začíná hřát, dny jsou delší a delší a mnozí máte jistě už chuť zažít trochu té letní zábavy. Díky prodejní síti eVstupenka máte možnosti si zakoupit vstupenky na mnoho zajímavých akcí dostatečně dopředu a zajistit si tak včas dobré místo v hledišti při vaší oblíbené akci. Prodejní portál eVstupenka je obdoba Ticketstreamu a Ticketportalu, kterou pro vás od loňského roku provozujeme v informačním centru na Masarykově náměstí.

Asi nejžádanějšími vstupenkami z celého roku jsou lístky na velmi oblíbené Valečovské a Sedmihorské léto. Valečov si letos pro Vás připravil koncert skupiny Komunál s Alešem Brichtou (16. června), populární zpěvačky Petry Janů (30. června), Jakuba Smolíka (14. července), hradišťáka Luboše Odháněla (28. července) či smyčcového tria Inflagranti s rockerem Pepou Vojtkem (18. srpna). Ze Sedmihorského léta stojí určitě za zmínku koncert houslisty Pavla Šporcla (13. července), popového zpěváka a filmového herce Václava Neckáře s kapelou Bacily (27. července), koncert soulové zpěvačky Marie Rottrové (17. srpna) a také vystoupení folkrockové skupiny Čechomor (31. srpna).

Zřícenina hradu Michalovická putna ležící u Mladé Boleslavi má i pro letošní rok připravenou letní scénu. Její nabídka se opět skládá jak z koncertů, tak i divadelních představení. Asi největší událostí letošního léta bude na Michalovické putně oslava 50 let existence country kapely Fešáci, kterou doprovodí jejich host. Tato velkolepá akce se koná 8. července.

Mnozí z vás budou jistě rádi i za předprodej vstupenek na Benátskou noc (27 - 30. července). V prodeji jsou jak jednodenní vstupenky, tak i permanentky. Letošní nabídka tohoto několikadenního festivalu je opravdu pestrá. Na pódiu se vystřídá Alkehol, ATMO music, Debbi, Dan Bárta, Harlej, Inekafe, Lipo, Lenny, No Name, Paulie Garand, Škwor, UDG, Voxel, Walda Gang, Wohnout a mnoho dalších oblíbených interpretů.

Kompletní nabídku kulturního portálu eVstupenka, kterou si můžete prohlídnout v klidu doma, najdete na webových stránkách www.evstupenka.cz. A pak vyrazit k nám do infocentra si pořídit vstupenky na ty akce, které vás opravdu zaujmou.

 

Tereza Šímová

Infocentrum Mnichovo Hradiště