Kingsley, Patrick: Nová Odyssea

Evropa čelí vlně migrace, jakou nepoznala od konce druhé světové války. A jako všechno nepoznané, i tato situace vyvolává protichůdné názory a vypjaté emoce. Proto je důležité mít k dispozici objektivní informace a fakta, a právě ta autor ve své knize přináší.

Hass, Gill: Technika Mindfulness

Bojujete občas s nedostatkem motivace a silné vůle? Jste pořád ve stresu? Pochybujete o sobě? Pak právě na vás čekají praktické návody a rady, jak se prostřednictvím techniky mindfulness vypořádat s nepříjemnými emocemi a složitými situacemi.

Grillparzer, Marion: Léčivé polévky

Kniha obsahuje recepty na poctivé vývary pro více energie, méně kil a zdravá střeva.

Bielmeier, Sandra: Základy včelaření

Tato kniha vám umožní nahlédnout do úžasného světa včel, provede vás včelím rokem a poradí, jak včely podpořit ochranou jejich životního prostoru a rozšířením nabídky potravy.

David, Petr: Nejkrásnější výlety na pevnosti a opevnění

Další kniha nejkrásnějších výletů nás tentokrát zavede k opevněním, městským pevnostem a hradbám.

Thomsen Brits, Louisa: Hygge: Tajemství spokojeného života

Dánové jsou považováni za nejšťastnější národ na světě. Za jejich spokojeností stojí hygge, což je pocit sounáležitosti a tepla, moment pohody a radosti. Tato malá knížka vám pomůže hygge najít ve vašem životě a užívat si jej každý den.

Juřík, Pavel: Kolowratové – Věrně a stále

Publikace je první knihou o rodu Kolowratů, která čtenáři poskytuje souhrnné informace o jeho nejvýznamnějších osobnostech a jejich roli v českých dějinách. Přináší také informace o historických souvislostech, genealogii a heraldice rodu a seznamuje čtenáře s bezmála třemi desítkami hradů, zámků a paláců, které jeho příslušníci vybudovali, vlastnili nebo vlastní.