Shatatová, Diana: Malá floristka

Kniha je plná rad a návodů na jednoduché a neotřelé kytice, dekorace a dárky. Nevadí, že s aranžováním nemáš žádné zkušenosti, vše pochopíš díky srozumitelným popisům a velkým fotografiím.

Růžička, Oldřich: Příběh auta

Přečti si příběh průkopníků automobilismu od vynálezu kola přes první, zvířaty tažené vozy a parní stroje až po nejmodernější závodní auta.

Bartíková, Petra: Rok v lese

Otevři knihu a zjisti, jak se mění příroda v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě. Kdy co roste a jak se chovají zvířata. Díky této knize se naučíš také rozlišovat zvířecí stopy a vyrobíš si svůj první herbář.

Fritz, Alex: Co se děje v podzemí

Objevujte skrytý svět pod svýma nohama. S touto knihou se prokopete do země a najdete úžasná tajemství: zvířecí nory, telefonní kabely, temné jeskyně a zakopané poklady.

Burešová, Jarmila: Povíme vám o dysortografii a dysgrafii

Publikace je určena dětem ve věku od 6 do 12 let, které mají potíže s dysgrafií či dysortografií a také jejich rodičům, učitelům nebo kamarádům.

Fantastické experimenty v kuchyni

Proměň svou kuchyň na špičkovou laboratoř! Nepotřebuješ k tomu žádné drahé vybavení ani speciální chemikálie – vystačíš si s tím, co najdeš doma. Všechny pokusy, experimenty i triky jsou podrobně popsané a jejich fungování je srozumitelně vysvětleno, takže zjistíš, jaké fyzikální, chemické nebo biologické skutečnosti za tím stojí.