Pomáda, Hříšný tanec nebo Titanic. Hlavně dámy jistě vzdychají při vzpomínce na tyto filmy, v němž vystupovaly jejich romantické idoly – John Travolta, Patrik Swayze, Leonardo di Caprio.

Tyto filmy mají jedno společné, a tím jsou chytlavé filmové melodie. Připomeňte si je v temperamentní show již v pátek 10. února od 19 hodin v městském divadle, a to v podání známých travesti skupin Screamers a Techtle mechtle. V pořadu jménem Videopůjčovna se dostane i na mnohé známé hity z dalších zahraničních i českých filmů.

Únor v městské kultuře znamená pořádnou porci nesmírně rozmanitých akcí. Za námi je první únorový víkend, který se nesl ve znamení městského plesu či vystoupení artistické skupiny Mistral v místním kině.

Před námi pak ze všeho nejdřív přijde již ve čtvrtek 9. února od 18 hod. setkání s uznávaným lékařem Janem Hnízdilem v městském divadle, které je už několik dnů beznadějně vyprodané.

Po Travesti show Videopůjčovna 10. února, na kterou tímto zveme, si můžete do konce měsíce zakoupit vstupenky třeba na koncert nejlepšího evropského hornisty Radka Baboráka, někdejšího člena Berlínských filharmoniků (čtvrtek 13. února, městské divadlo), na premiéru Jiráskovy Lucerny v moderním hávu v podání místního DS Tyl  (sobota 18. února), na besedu s výživovou poradkyní Jiřinou Krejzovou v pořadu nazvaném Jak se dobře cítit ve vlastním těle (úterý 21. února v sále Klubu), či na cestovatelskou diashow z exotického Grónska nazvanou Jak se žije mezi Eskymáky (úterý 28. února, kino). Některé další programy, kupř. pohybová komedie Na hlavu, jež je ověnčena mezinárodními cenami (pondělí 13. února), jsou už nyní vyprodány.

Jaké lahůdky se chystají na další týdny? V prodeji jsou čerstvě již také vstupenky na stand up comedy Ondřeje Sokola Celebrity (neděle 19. března), koncert kapely Jiří Schelinger Revival (pátek 24. března), na tradiční Besídku Divadla Sklep (úterý 18. dubna) či dokonce v Praze beznadějně vyprodaný a do Hradiště importovaný muzikál Smolíkovi (čtvrtek 25. května).

Prodej či rezervace vstupenek (vždy na omezenou dobu) v kanceláři Klubu (po – pá 9 – 12 a 13 – 17 hod.), tel. 326 772 464 nebo na infocentrum@mnhradiste.cz.