Stovky, spíš tisíce Hradišťáků usedají aktuálně každou sobotu k televizorům a často se zatajeným dechem sledují taneční show Star Dance. Pilíři všech jejích dosavadních sedmi řad jsou kromě moderátorů Marka Ebena a Terezy Kostkové, choreografů typu Zdeňka Chlopčíka či Petra Čadka také hudebníci sdružení do kongeniálního Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Z několika sólových zpěváků, které tenhle orchestr snů doprovází, nejčastěji fascinuje svým hlasem štíhlá černovláska s hlubokýma očima: Dasha. A právě ona a část hudebníků Moondance Orchestra zpestří necelým třem stovkám Hradišťáků, kteří si do Klubu přijdou nejrychleji pro lístky, živým vystoupením v Městském divadle ve středu 9. prosince od 19 hodin letošní advent.

Dasha je v tuto dobu nepochybně nejvytíženější zpěvačkou Česka: Každou sobotu je hvězdou zmíněného dvouhodinového televizního pořadu. Úspěšně zpívá v muzikálech – náročná role Máří Magdalény v muzikálu Jesus Christ Superstar jí v roce 2010 vynesla Cenu Thálie. Je oblíbenou vokalistkou Karla Gotta, který si s ní střihl i několik duetů a na její adresu prohlásil, že je talentem, jenž se rodí jednou za sto let.

Nebylo vůbec jednoduché ulovit v diářích Dashy a skvělých muzikantů, kteří ji doprovázejí, volný termín pro sólový koncert. V oněch dvou a půl podzimních měsících, kdy Dasha vystupuje týden co týden v hojně sledované televizní show, se povedlo zlákat ji s mikrofonem a nejlepšími hudebníky na koncertní pódium snad jen pražskému Divadlu v Rytířské a právě Klubu Mnichovo Hradiště. Je nám ctí představit Vám nejuniverzálnější zpěvačku současné české hudební scény, která s lehkostí poletuje mezi popem, muzikálem, jazzem, soulem či funky, jen pár desítek metrů od Vašich domovů.

Dasha a Pajky Pajk Quintet. Městské divadlo, středa 9. prosince, 19.00 hod.

Hvězda muzikálů a televizní Star Dance za doprovodu členů kongeniálního Moondance Orchestra Martina Kumžáka