Vlastní písně z posledního alba Nahubu, ale také hity světového popu přijede v pondělí 12. června od 19 hodin představit zpěvák Ondřej Ruml, který aktuálně zaujal ve 3. řadě televizní pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. A kromě toho se objevil nyní v květnu mezi třemi nominovanými Zpěváky roku.

V programu koncertu zazní kromě songů z autorského alba Nahubu, jako je Zimbaye nebo Nebe, také evergreeny světového popu – namátkou třeba dobrou náladu rozsévající, bezstarostný superhit Rumlova oblíbence Bobbyho Mc Ferrina Don´t Worry, Be Happy, nebo Stingovy písně Englishman In New York či Rise And Fall. Posluchači uslyší i člověčinou a poezií nabité texty písní Havrani na sněhu, či Spát ve dne, zpívat po nocích, jež jsou plodem Rumlovy spolupráce na autorských, nejen muzikálových projektech tvůrčí dvojice Hapka  - Horáček.

Tím nejoriginálnějším prvkem koncertu bude ale malá věcička do kapsy, zvaná looper. Tenhle výplod techniky je schopen fixovat různě modulovanou melodii a nahradit pak originálním způsobem celou kapelu. Interpret se za jeho pomoci bude snažit předat emoce a vůbec náladu písně i beze slov.

Ondřej Ruml se hlavně dříve často objevoval v muzikálech. Jinak rád odskakuje ke swingu, kde mu uznání kritiků přinesl hudební projekt Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha, v němž ukázal svůj talent svobodně a zajímavě si upravovat už tak technicky nelehké hudební lahůdky.  Vstoupil rovněž do ambiciózního projektu Bernsteinovy Mše po boku svého kamaráda Vojty Dyka, který v ní nejen zpíval, ale dokonce ji i produkoval.

Vstupenky zakoupíte v Klubu, nebo si je na 3 dny můžete rezervovat na tel. 326 772 464 nebo mailu iva.sulcova@mnhradiste.cz.