KLUB Mn. Hradiště, s. r. o. zajišťující kulturní akce v Mnichově Hradišti a spravující zdejší budovy kina, divadla a Klubu, přijme novou posilu na pozici technický pracovník.

Hledáme ideálně zaměstance na celý úvazek. Možná je ale též spolupráce na vybraných akcích či při vybraných činnostech. Nástup ideálně od 1. října či dle dohody.

Jaké činnosti by měl nový pracovník zvládat?

  • Technické zajištění a provozní koordinace kulturních a společenských akcí pořádaných Klubem, případně jinými subjekty v prostorách Klubu, především příprava a zapojení zvukových či světelných aparatur  (divadelní či hudební vystoupení, komunitní jednání, přednášky, besedy či taneční a jiné kurzy, filmové projekce či diashow v moderním digitalizovaném kinosále)
  • Stěžejní činnosti: Přestavby sálu, osvětlovač, promítač v kině, obsluha zvukového pultu, příprava počítačové a projekční techniky, u složitějších produkcí zajištění externích odborníků pro jednotlivé produkce. Zaškolení možné, nezbytná znalost alespoň některé z těchto činností
  • Komunikace se subjekty využívajícím prostory Klubu (zpřístupnění a uzamčení prostor před a po akci, zabezpečení požadovaného vybavení a uspořádání prostor apod.)
  • Další aktivity produkčního při pořádání kulturních či jiných akcí
  • Ideálem též manuální zručnost při údržbě jednoduchého technického vybavení, u technicky složitějších závad pak zajištění jejich rychlého odstranění za pomoci externích techniků

Koho hledáme?

  • Temperamentní, akční osobnost
  • Technicky a manuálně zdatného jedince – zkušenosti se specifiky divadelního provozu (osvětlení, zvuk) velkou výhodou, ale nikoli podmínkou
  • Samostatně uvažujícího zaměstnance, který nečeká na příkazy, ale dokáže odhadnout či samostatně naplnit jasně specifikované, ale i nevyslovené potřeby provozu/klienta/partnera/cizí technické produkce
  • Zkušenosti s technickým, či čistě organizačním zabezpečováním skupinových, nejlépe kulturních akcí výhodou

Co nabízíme?

  • Poměrně volnou pracovní dobu při respektování pevných závazků povětšinou ve večerních či pozdně odpoledních hodinách
  • Takřka volné celé léto výměnou za vyšší pracovní nasazení od podzimu do jara 

Nástup: od 1. října, placené zaškolení možné ihned. Upřednostňujeme zájemce o stálý pracovní poměr s prokazatelnými vlohami pro tuto práci a pokud možno už nabytými zkušenostmi. Též brigádníci vítáni.

Platové podmínky: v širokém rozpětí dle kvalifikace pro tuto práci. ZAMĚSTNANCŮM S PROKAZATELNÝMI ZKUŠENOSTMI Z DIVADELNÍHO PROVOZU NABÍDNEME NADSTANDARDNÍ PLATOVÉ PODMÍNKY! 

Své přihlášky do výběrového řízení spolu s životopisem a ideálně též motivačním dopisem zasílejte na: klub@mnhradiste.cz, případně odevzdejte osobně v KLUBu v pracovních dnech v časech 9-12 nebo 13-17 hod. Tel. kontakt pro upřesnění požadavků: 326 776 739. Výběrové řízení je termínově otevřené, uzavíráme ho v okamžiku nalezení vhodného kandidáta / vhodných kandidátů.