CHCI MÍT PŘEHLED O AKCÍCH

Nechcete složitě vyhledávat akce a toužíte po tom, aby si chystané akce samy našly Vás?

Další možnosti propagace

Pro informace na výlep plakátů kontaktujte informační centrum.

Kontakt

Do kalendáře můžete vložit akci sami nebo nám pošlete informace e-mailem na adresu:
(velikost zprávy max. 6MB, nesmí obsahovat *.zip).

Pozvánku obratem zveřejníme.

Propagace akcí zdarma

Veřejné, kulturní, společenské, sportovní a gastronomické akce prezentujeme v kalendáři akcí bezplatně.

Víte o nějaké akci na Mnichovohradišťsku nebo v regionu, která ještě není v našem kalendáři akcí uvedena?

Posílejte nám Vaše tipy.

Kalendář akcí Mnichovohradišťsko

Tatra v Českém ráji

15.06.2024 (So) 10:30

10:30 - 13:00 vystoupení sedmičlenné dixielandové kapely O.V.J. Dixie Liberec
11:00 - 13:00 přehlídka 50 soutěžních vozidel, která budou na náměstí dojíždět mezi 11. a 12. hodinou

Občerstvení zajistí Beranův pivovar z podještědského Trávníčku.

Místo: Masarykovo náměstí, Mnichovo Hradiště
Kontakt: 724 663 622 | krizek.liberec@seznam.cz

V sobotu 15. června 2024 zve Tatra Veteran Car Club Semily v AČR do Turnova na start 28. ročníku jízdy historických motocyklů a automobilů s názvem „Tatra v Českém ráji“. Program jízdy začíná výstavou veteránů v 8 hodin ráno na Náměstí Českého ráje. Odtud budou posádky v 10 hodin vyjíždět na 100 kilometrů dlouhou trať s přestávkou na Masarykově náměstí v Mnichově Hradišti. Tady se lze v čase mezi 10,30-13,00 těšit na vystoupení sedmičlenné dixielandové kapely O.V.J. Dixie Liberec. Návštěvníci si budou opět moci prohlédnout na 50 soutěžních vozidel, která budou na náměstí dojíždět mezi 11. a 12. hodinou. Občerstvení zajistí Beranův pivovar z podještědského Trávníčku. Od 13 hodin pak budou vozidla po jedné minutě startovat do 2. etapy závodu vedoucí přes Hodkovice nad Mohelkou a Český Dub až do cíle v rekreačním středisku ve Vesci pod Kozákovem.

Soutěž bude jedinečnou příležitostí k setkání se zdánlivě starými, přesto stále krásnými a plně funkčními veterány českých i zahraničních značek. Pořadatelé chtějí během soutěže při plnění různých úkolů připomenout účastníkům některé známé i méně známé osobnosti, památky a události z dějin našeho kraje, provést je krásnými partiemi Českého ráje a divákům po celé trati ukázat zajímavá historická vozidla. Podrobnosti budou uvedeny na vylepených plakátech.

Pořadatelem jízdy je Tatra Veteran Car Club Semily v AČR (Autoklubu České republiky), který byl založen v roce 1976 jako značkový klub Tatra. V roce 1983 byl otevřen pro automobily jiných značek a také pro motocykly. Soutěž „Tatra v Českém ráji“ se do roku 1988 konala každoročně, dále ve dvouletém cyklu. Vedle soutěže pořádá klubové výlety, výstavy historických vozidel a spolupracuje s ostatními veteránskými kluby a sběrateli historické techniky. Pro zájemce rovněž provádí klubové testace historických vozidel. Podrobnosti na www.tatraclub.cz.

Podrobnější informace o soutěži poskytne:

Jiří Křížek
Telefon: 724 663 622
Mail: