V příloze níže jsou zveřejněny formuláře žádostí pro rok 2014 a pro vyúčtování roku 2013. Vyplněnou žádost je pro další zpracování nutné odevzdat v podatelně městského úřadu nejpozději do 15.1.2014, formulář pro vyúčtování nejpozději do 7.2.2014.

Dotazník (vyúčtování) sportovní činnosti
Dotazník (vyúčtování) zájmové činnosti
Žádost - sportovní činnost
Žádost - zájmová činnost

Komise pro sport a zájmovou činnost se rozhodla stanovit následující pravidla k poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu města pro rok 2014:

  1. Odevzdat žádost a vyúčtování ve stanovených termínech (po termínu nemusí být příspěvek přiznán).
  2. Žádost podat na podatelně MěÚ Mnichovo Hradiště (evidence žádosti). 
  3. Příspěvek bude převážně určen pro kategorii děti do 15 let a mládež 16 – 18 let. 
  4. Vyúčtování včetně výsledovky hospodaření za rok 2013 odevzdejte na podatelně do 7.2.2014.
  5. Žádost o poskytnutí příspěvku, dotazník sportovní a zájmové činnosti za rok 2013 lze stáhnout z webových stránek města.
  6. Příspěvek na jednodenní akci bude komise posuzovat samostatně (např. triatlon, dřevěný muž, fotbalový turnaj, ...).
  7. Kritéria pro zájmové organizace: účetní (odhadní) hodnota majetku, roční výdaje na údržbu a opravy, energie (elektřina, plyn, voda), příjmy, investice, celkový počet členů, počet členů mladších 18 let, roční výdaje na chod klubů/oddílů, průměrný roční oddílový příspěvek, propagace města, počet akcí pro děti, počet akcí pro veřejnost, tradice - výročí, počet vedoucích placených (dobrovolných), četnost schůzek (počet hodin v týdnu), ...
  8. Kritéria pro zájmové organizace: účetní (odhadní) hodnota majetku, roční výdaje na údržbu a opravy, energie (elektřina, plyn, voda), příjmy, investice, celkový počet členů, počet členů mladších 18 let, roční výdaje na chod klubů/oddílů, průměrný roční oddílový příspěvek, propagace města, počet akcí pro děti, počet akcí pro veřejnost, tradice - výročí, počet vedoucích placených (dobrovolných), četnost schůzek (počet hodin v týdnu), ...

Případné dotazy Vám zodpoví: