CHCI MÍT PŘEHLED O AKCÍCH

Nechcete složitě vyhledávat akce a toužíte po tom, aby si chystané akce samy našly Vás?

Další možnosti propagace

Pro informace na výlep plakátů kontaktujte informační centrum.

Kontakt

Do kalendáře můžete vložit akci sami nebo nám pošlete informace e-mailem na adresu:
(velikost zprávy max. 6MB, nesmí obsahovat *.zip).

Pozvánku obratem zveřejníme.

Propagace akcí zdarma

Veřejné, kulturní, společenské, sportovní a gastronomické akce prezentujeme v kalendáři akcí bezplatně.

Víte o nějaké akci na Mnichovohradišťsku nebo v regionu, která ještě není v našem kalendáři akcí uvedena?

Posílejte nám Vaše tipy.

Kalendář akcí Mnichovohradišťsko

Bumblebee (Transformers 6)

21.12.2018 (Pá) 20:00

130 Kč (český dabing)

Transformer Bumblebee se skrývá ve starém autě a dostane se do rukou mladé dívky jako dárek k osmnáctinám!

Místo: Kino Mnichovo Hradiště
Kontakt:

Dobrodružný/sci-fi, USA, 2018.

Hrají: H. Stienfeld, P. Adlon, J. Cena, G. Dzienny.

Přístupný

Charlie je čerstvých 18 a k narozeninám dostane od majitele autoservisu, kam chodí pomáhat, omláceného žlutého Brouka. Není to ledajaký Brouk, ale Transformer Bumblebee, který se v zapadlém kalifornském městečku ukrýval před světem.

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní.

Příběh filmu Bumblebee časově předchází všem dílům předchozích Transformers, a přestože fanoušci dostanou to, na co jsou u téhle populární ságy zvyklí, film Bumblebee do série tak úplně nezapadá. „Srdcem tohoto příběhu je vztah Charlie a Bumblebeeho, to, jak spolu prožívají banální, ale i velmi nebezpečné situace. Vývoj postav je důležitější než akce,“ říká o filmu Hailee Steinfeld a potvrzuje tak naděje, které fanoušci Transformers do tohoto filmu vkládali. Po kovových orgiích v podání Michaela Baye se série vrací tam, kde ji chtějí vidět – k lehkosti a zábavnosti prvního dílu.